Kestopigmentointi pigm__Kopio.jpg


Kestopigmentointi on silmien ja kulmakarvojen pysyvää korostamista väripigmentin avulla. Väriaine viedään ihoon erityisellä neulaustekniikalla. Väripigmentti pysyy ihossa 2-3 vuotta. Koulutetun, asiantuntevan pigmentoijan tekemänä pigmentointi on turvallista.


Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään nimenomaan tähän tarkoitukseen valmistettuja CE-merkittyjä, hyvin siedettyjä mineraalivärejä. Pigmentointilaitteessa käytetään steriilejä kertakäyttöisiä pigmentointineuloja, aseptiikka on huomioitu ensisijaisesti. Iho puudutetaan pintapuudutteella. Kestopigmentoinnin teko kestää yleensä muutaman tunnin yksilökohtaisista syistä riippuen. Paras lopputulos saadaan uusimalla käsittely aikaisintaan 4 viikon kuluttua, mutta viimeistään 3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä pigmentointikerrasta. Kestopigmentointiin kuuluu aina vähintään kaksi käsittelykertaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Työsuunnitelma tehdään asiakkaan kanssa yhdessä: valitaan väri ja tehdään mallipiirustus, jonka asiakas hyväksyy ennen käsittelyä.


Pigmentoinnin jälkeen on tärkeää varmistaa ihon paraneminen. Käsiteltyä aluetta sivellään n. viikon ajan 2-3 kertaa päivässä esim. apteekista saatavalla Bepanthen voiteella. Meikkiä on syytä välttää 5 ensimmäisen päivän aikana. Saunomista, auringonottoa ja uimista on hyvä välttää ensimmäisen viikon aikana.


Kestopigmentointi sopii lähes kaikille terveille aikuisille. Seuraavat asiat estävät kestopigmentoinnin tekemisen:

 • Flunssa tai jokin tulehdus
 • Diabetes (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
 • Verenpainelääkitys (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
 • HIV tai Herpes
 • Verenvuototauti tai verenohennuslääkitys

IPL-valoimpulssiipl.jpg

Helppo, nopea ja kivuton valoimpulssihoito on tehokas apu häiritsevistä ihokarvoista kärsiville, lisäksi sillä voidaan hoitaa pigmenttiläiskiä, couperosa-ihoa ja aknea. Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa, joten menetelmä sopii myös kiinteytyshoitoihin.

Karvanpoisto:

Kivuton valoimpulssilaite kohdistaa valoimpulssit ihokarvan juureen tuhoten sen, minkä vuoksi ihokarvojen kasvu heikkenee. Hoidot toteutetaan noin 4-6 viikon välein, aina aktiivisessa vaiheessa oleville ihokarvoille. Parhaimman tuloksen saa, kun hoito tehdään säännöllisin väliajoin 10-12 kertaa, tällöin kaikki ihokarvat tulevat käsiteltyä.

Käsittely sopii kaikille kehonosille, terveille naisille niin kuin miehillekin. Käsittelyä ei suositella raskaana oleville eikä valoa herkistävien lääkkeiden käyttäjille. Lisäksi ennen käsittelyä on hyvä välttää solariumia, itseruskettavia tuotteita, sokeri- ja vahakarvanpoistoja. Hoitopäivänä on syytä välttää saunomista ja voimakasta liikuntaa, sekä voimakasta auringonvaloa hoitoalueelle käsittelyn jälkeen noin viikon ajan. Aurinkosuojatuotteita on hyvä käyttää hoidon jälkeen ainakin parin viikon ajan.Ultraääni -ihonpuhdistus

Sonoscrub -ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa syvälle ulottuva ihonpuhdistus kivutta ja jälkiä jättämättä.

Ultraäänihoito irrottaa kuorintavaiheessa iholta kuolleen ihosolukon jättäen ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja nostaa huokosissa olevaa ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle. Hoitoaineiden imeytys ultraäänellä viimeistelee kuulaan, puhtaan ja syväkosteutetun - siis upean lopputuloksen.

Sonoscrub –ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.


Hjeronymus - Ihon kemiallinen syväpuhdistusHjeronymus__Kopio.png

Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Hjeronymuksen tarina alkoi lähes 60 vuotta sitten, kun sen kehittäjä tanskalainen Elsa Hjeronymus halusi löytää turvallisia, mutta tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Näin sai alkunsa Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Se myös uusii ihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia tehokkaasti tasoittaen ihan pintakerrosta; iho näyttää heti hoidon jälkeen puhtaalta, kuulaalta, raikkaalta ja tasaisen väriseltä.

Poikkeuksellista Hjeronymus - syväpuhdistuksessa on, että se on kivuton ja se sopii KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta - tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!


SUIHKURUSKETUS, Solstice Professional Tanning Solutions
soltice_kuva2.jpg
Unelmien sävy ihollesi muutamassa minuutissa

Upean, tasaisen Solstice Professional Self Tanning –rusketuskäsittelyn sinulle tekee alan ammattilainen. Solstice –rusketuskäsittelyssä ihollesi suihkutetaan käsityönä Solstice Professional DHA 10 % itseruskettavaa ammattilaisainetta. Rusketus kehittyy iholla 8-10 tunnissa, ja saat kauniin sävyisen ihon noin 7 - 10 päiväksi!


Ohjeet ennen rusketukseen tulemista
 1. Kuori ihosi kauttaaltaan vähintään 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä tai rusketuspäivänä, jolloin rusketuksen tasainen värinlaatu ja pitkäkestoisuus saadaan maksimoitua.
 2. Kosteuta ihosi huolellisesti useita päiviä ennen rusketuskäsittelyä.
 3. Karvanpoistot on suositeltavaa tehdä n. 1 vrk ennen rusketuskäsittelyä.
 4. Rusketukseen tultaessa on hyvä varata väljiä tummia vaatteita rusketuksen tasaisena pysymisen ja vaatteiden mahdollisen värjäytymisen varalta.

Ohjeet rusketuskäsittelyn jälkeen

 1. Anna ihon kuivua rauhassa ennen pukeutumista.
 2. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua vähintään 8 tunnin ajan, suosituksena 10 tunnin ajan. Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja on valmis n. 8 tunnin kuluttua.
 3. Ylläpidä rusketusta kotihoitotuote Solstice Self Tanning Sprayn avulla ja ihon huolellisella kosteuttamisella.
 4. Voit kuoria tai kuivaharjata ihoa esim. froteepyyhkeellä noin viikon kuluttua rusketuskäsittelyn jälkeen.
Solstice Self Tanning tuotteet ovat tuoksuttomia, ja saavat ihon hekumaan kauniin ruskettuneena!